Povesti de succes

Membrii spun ...

Alin, multumesc pentru tot, mi-ai schimbat viata !

Lupoian Cristina

Alin Zarnescu un om care mi-a schimbat viata in bine un adevarat profesionist in materie de nutritie si un veritabil antrenor de fitness...multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.

Martinow George

De la 93 kg la 77 kg

Bogdan Udrescu

Un "MULTUMESC" din suflet pentru Alin , un personal trainer care ma determina sa vin cu zambetul pe buze la
antrenamente datorita carcterului placut . Face ca timpul petrecut in sala sa treaca foarte repde datorita umorului de care dispune . Este un adevarat profesionist in ceea ce priveste nutritia si antrenamentul de care noi avem nevoie ! Sunt foarte multumita si il voi recomanda tuturor celor ce au nevoie !

Buta Ana Loredana (MANAGER)

Esti uimitor ! Mulțumesc, mulțumesc pentru toată munca depusă pentru a mă face sa arat mult mai bine. Sunt foarte emotionata!

Pantea Ioana

Vreau să mulțumesc pentru îndrumare. Antrenor de top, echipamentul este întotdeauna curat și în stare bună și atmosfera prietenoasă.

Negru Andrei

Multumesc pentru tot , nu gasesc cuvintele potrivite pentru tot ce ati facut pentru mine.

Sucitu Siderius

Acest loc este BOMBA! Antrenorul se asigură că aveți forma corectă și vă împing întotdeauna să mergeți mai departe. Recomand cu drag acest loc!

Victor Bugarschi

Am scăpat de 4 marimi la pantaloni și am trecut de la o jachetă de 46 la 42. Perspectiva asupra vieții s-a îmbunătățit mult! Majoritatea prietenilor nu mă recunosc. Mulțumesc!

Rusu Adela